AdBIue

AdBlue is een vloeibaar toevoegingsmiddel voor dieselmotoren om te zorgen dat de uitstoot van deze motoren minder schadelijk is.

Dit middel heeft andere chemische eigenschappen dan water. Daardoor is niet iedere pomp geschikt om AdBlue te verpompen. Kin Pompentechniek heeft een speciale AdBlue pompenlijn ontwikkeld binnen Kin Pumps.

AdBlue wordt vaak geleverd in vaten van 1000 liter (IBC) of 200 liter (Drum). De Bluediver dompelpompen worden in de tank of het vat geplaatst. Mocht u de pomp liever op- of boven het vat of tank plaatsen dan kunt u hiervoor onze Libelle verdringerpompen toepassen.

De Libelle verdringerpompen zijn ook leverbaar in sets: compleet met pomp, slang, flowmeter, spuitpistool en een ophangbeugel. Deze sets zijn gemakkelijk te bevestigen en los te halen. Hierdoor kunnen ze bij een wissel van een vat ook gemakkelijk gewisseld worden.

Mocht u een pomp nodig hebben voor AdBlue en kunt u de juiste pomp(set) niet vinden op onze website of wilt u advies voor uw toepassing, neem dan contact op met ons om te bekijken wat de beste optie voor u is.

Onze AdBIue

Staat uw pomp er niet tussen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Ons assortiment is groter dan op onze website getoond wordt.