Pomptypes

Door onze jarenlange ervaring in de pomptechniek hebben wij een kwalitatief hoogwaardig pompenassortiment die voor diverse toepassingen gebruikt kan worden. Naast pompen bieden wij u ook een aantal accessoires en toebehoren aan. Deze producten zorgen ervoor dat de levensduur, het gebruiks- en installatiegemak vereenvoudigd wordt. 

Voor alle pomptypes zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak van groot belang. De kwaliteit van onze producten is daarom erg belangrijk. Om de kwaliteit van onze pompen te garanderen is het van belang dat de juiste pomp wordt gebruikt voor uw toepassing. Ons verkoopteam staat graag voor u klaar om de juiste pomp te selecteren!

Over Kin Pompentechniek

Kin Pompentechniek B.V. is een handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Meer dan 40 jaar is Kin Pompentechniek B.V. importeur in de Benelux met een aantal gerenommeerde pompmerken. De pompfabrikanten welke wij vertegenwoordigen, vindt u terug onder onze merken. Ons ruime assortiment omvat producten voor de consumentenmarkt evenals producten voor industrie, tuinbouw, zwembadindustrie, afvalwaterbehandeling en machinebouwers (OEM).