Over ons

Al ruim 40 jaar is Kin Pompentechniek B.V. een toonaangevende speler in de wereld van vloeistoftransport. Als importeur voor gerenommeerde pompmerken in de Benelux bieden wij een uitgebreid assortiment voor diverse sectoren, waaronder industrie, tuinbouw, zwembadindustrie, afvalwaterbehandeling en machinebouwers (OEM’ers). Onze missie is helder: streven naar optimale oplossingen voor uw vloeistoftransport.

Ons team van experts staat klaar om samen met u maatwerkoplossingen te creëren die voldoen aan al uw specifieke eisen. Vertrouw op onze decennia lange expertise, betrouwbare service en hoogwaardige producten.

Ontdek de veelzijdigheid van ons assortiment en maak Kin Pompentechniek B.V. uw partner in efficiënte en duurzame pompoplossingen.

Ons verhaal

In 1981 besloot Bernard Kin, na een aantal jaren als pompen vertegenwoordiger gewerkt te hebben, om voor zichzelf te beginnen. Hij richt een B.V. op met zijn eigen naam “Bernard Kin B.V.”

Bernard bezoekt relaties en levert zijn klanten vaak direct vanuit zijn auto. Door deze snelle manier van levering en goede service kweekt hij een hoop goodwill bij zijn klanten en groeit zijn bedrijf snel. Zijn slaapkamer als kantoor wordt al snel geruild voor een eigen kantoorpand en ook de gehuurde garageboxen moeten wijken voor een goed ingedeeld magazijn. Ook komen er snel mensen bij, welke de verkoop komen ondersteunen.

Het aangenomen personeel werkt met dezelfde inzet en het bedrijf groeit gestaag. Vanuit een goede basis wordt nauw samengewerkt met vaste leveranciers, welke nu nog steeds leverancier zijn van het bedrijf. 

Na verschillende verhuizingen over het industrieterrein “De Haansberg” in Rijen veranderd in 1998 ook de naam van het bedrijf. Onder de nieuwe naam “Kin Pompentechniek B.V.” groeit het bedrijf in de markt tot een goede pompenleverancier voor vloeistoftransport. Goed advies, snelle levering, service en kwaliteit blijven hoog in het vaandel staan. Vanuit een bedrijfspand met 2500 m2 magazijnruimte opereert het bedrijf nu in de Benelux.

Onze branches

Tuinbouw

In de tuinbouw vinden we veel producten van Kin Pompentechniek B.V. terug. Voor beregening, druppelinstallaties en eb- en vloedsystemen komen producten als Ebara, Etatron en Leader Pumps veel voor. Door een goede samenwerking met veel installateurs is dit marktaandeel de laatste jaren sterk gegroeid. Het scholen en trainen van medewerkers en monteurs behoort hier zeker tot de mogelijkheden, om de service voor uw bedrijf en de uiteindelijke eindgebruiker te vergroten.

Zwembaden

Een branche welke de laatste jaren sterk is gegroeid, is de zwembad-industrie. Zandfilterinstallaties, zwembadpompen en meet- en regelapparatuur voor het schoonhouden van het zwembadwater, behoren tot ons leveringspakket. Daarnaast worden voor deze branche UV-C apparatuur geleverd, om de kwaliteit van het zwembadwater te verhogen.

Afvalwater

In de behandeling en transport van afvalwater komen veel pompen voor. Van versnijdende dompelpompen voor een drukriool tot het doseren van een vlokmiddel in de zuiveringsinstallatie kunnen pompen uit het programma van Kin Pompentechniek B.V. zijn. EBARA, ETATRON en GMP produceren allemaal pompen voor deze specifieke branche. Hogedrukpompen voor reiniging behoren hier zeker ook tot het leveringsprogramma. 

OEM

Als laatste en zeker niet de minste branche, levert Kin Pompentechniek B.V. pompen voor de OEM branche. (Original Equipment Manufacturer) In deze branche worden pompen toegepast, welke onderdeel uitmaken van een machine. Voorbeelden zijn krattenwasmachines en reinigingsmachines. Specifieke eisen en normen worden vaak nauwkeurig besproken met de Engineers, welke de machine moeten gaan ontwerpen en bouwen.

Versterk het team

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar, maar houdt onze website in de gaten voor updates. Vind jij dat je bij ons team past, solliciteer dan door middel van een open sollicitatie. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Solliciteer nu en wordt wellicht onze nieuwe collega.