Leader Pumps

Leader Pumps, het toonaangevende merk met meer dan 35 jaar ervaring in pompen voor thuisgebruik, heeft zich in de markt onderscheiden door zijn unieke ontwerp, kwaliteit en technologische innovatie. Een Leader Pump is een betrouwbaar onderdeel geworden van uw huis, of het nu gaat om beregening, drukverhoging of het leegpompen van uw kelder. Bij Leader Pumps vindt u precies wat u zoekt: kwaliteit en service.

Met een consumentgericht programma biedt Leader Pumps betrouwbare producten met hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling. Deze producten vormen een Europese lijn van pompen voor de professionele vakhandel en worden geleverd in full-color dozen voor een doordachte presentatie in winkelstellingen.

Leader Pumps heeft verschillende pomptypes, zoals de Ecojet en Inoxplus, zelf aanzuigende centrifugaalpompen die ideaal zijn voor huishoudelijke toepassingen. De Ecorain dient voor een volledig geautomatiseerd regenwaterhergebruiksysteem. Voor diverse toepassingen biedt Leader ook een reeks dompelpompen, zowel voor schoon als vuil water, evenals speciale uitvoeringen voor het verpompen van AdBlue en zoutwater. Voor deskundig advies over toepassingen kunt u contact met ons opnemen, of bekijk hieronder het assortiment van Leader-producten.

Onze Leader Pumps pompen

BVP

Staat uw pomp er niet tussen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Ons assortiment is groter dan op onze website getoond wordt.