Ebara

In de geschiedenis van Kin Pompentechniek B.V. staat het langdurige partnerschap met het gerenommeerde Ebara centraal. Als hoofdimporteur van Ebara in de Benelux delen wij al meer dan 30 jaar de succesvolle reis van dit Japans pompenmerk. Ebara geniet wereldwijd erkenning voor haar uitgebreide assortiment roestvrijstalen (zelf aanzuigende) centrifugaalpompen, dompelpompen en bronpompen, gewaardeerd vanwege hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Belangrijke mijlpalen markeren de oprichting van EBARA Italië in 1989 en de evolutie tot EBARA Pumps Europe in 1998 voor een snelle productie en levering binnen het Europese continent. Als toegewijde hoofdimporteur hebben wij het voorrecht het volledige scala aan Ebara-producten en pomponderdelen te leveren, waarbij een ruime selectie direct uit voorraad beschikbaar is.

Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over uiteenlopende toepassingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van alle Ebara-pompen. Onze expertise omvat zelfs het aanpassen van standaardproducten aan specifieke klantbehoeften en het meedenken in de ontwikkeling van systemen die gebruikmaken van de hoogwaardige pompen van Ebara. Het partnerschap tussen Kin Pompentechniek B.V. en Ebara blijft bloeien, gedreven door gedeelde waarden van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid in elke druppel vloeistof.

Onze Ebara pompen

Staat uw pomp er niet tussen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Ons assortiment is groter dan op onze website getoond wordt.