Corode

Corode B.V. is in 1974 opgericht en is het exclusieve verkoopapparaat geweest voor een kleine productiefirma in Nederland. Deze firma was producent van filterpompen die door Corode werden ontwikkeld en via een dealernetwerk werden afgezet binnen de galvano technische industrie.

Corode B.V. leverde uitsluitend aan de groothandel. Om ook een directe feeling met de eindgebruikers te krijgen is in 1989 Corode Benelux B.V. opgericht.

Mede doordat Corode Benelux direct contact kreeg met de eindgebruikers, kwam het steeds meer voor dat Corode en Corode Benelux geconfronteerd werden met speciale wensen van de klant met betrekking tot pompen en filtersystemen.

Beide bedrijven hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld als specialisten op het gebied van pompen en filters. Op 1 januari 2016 zijn Corode en Corode Benelux dan ook gefuseerd en verder gegaan onder de naam Corode B.V.

Eén jaar later is Corode B.V. overgenomen door ons. Vanaf dat moment is Corode Pumps & Filters opgenomen in het productenpakket van Kin Pompentechniek. De vertrouwde producten van Corode blijven geleverd met de service en kwaliteit die men van Corode gewend is.

Onze Corode pompen

MAG

Staat uw pomp er niet tussen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Ons assortiment is groter dan op onze website getoond wordt.